پس اين حرفها را رو روحالله خميني نگفته ديگه؟؟
«اين که در قانون اساسي است بعضي شوونات ولي فقيه است نه همه شوون ولايت فقيه» (صحيفه نور، ج 11، ص 133)
«ولو به نظر من (قانون اساسي) يک مقداري ناقص است و روحانيت بيشتر از اين در اسلام اختيارات دارند و آقايان براي اينکه با اين روشنفکرها مخالفت نکنند، يک مقدار کوتاه آمدند. اين که در قانون اساسي است، اين بعضي شئون ولايت فقيه است نه همه شئون آن...
اين را قرارش داده اند با آن همه قيودي که همه اش قيود يک چيزي بوده است که خب قرار داده اند ما هم تابعيم، لکن اين مسئله نيست، مسئله بالاتر از اين است» (صحيفه نور، ج6، ص519).
همونطور که اشاره کردين، امام در پاسخ مجلس نوشته (سال 67 چند ماه قبل از رحلت ايشان):
مطلبي که نوشته ايد کاملا درست است انشاالله تصميم داريم در تمام زمينه ها وضع به صورتي درآيد که همه طبق قانون اساسي حرکت کنيم. آنچه در اين سالها انجام گرفته است در ارتباط با جنگ بوده است. مصلحت نظام و اسلام اقتضا مي کرد تا گره هاي کور قانون سريعا به نفع مردم و اسلام بازگردد. (امام خميني ، صحيفه نور، ج 21، ص 57)
اما همين امام يک ماه بعد، (ماه دهم سال 67 چند ماه قبل از رحلت ايشان) در تذکري خطاب به شوراي نگهبان فرمودند:
اين بحثهاي طلبگي مدارس که در چهارچوب نظريه هاست نه تنها قابل حل نيست بلکه ما را به بن بستهايي مي کشاند که منجر به «نقض ظاهري » قانون اساسي مي گردد.
(صحيفه نور ، ج 21، ص 61، مورخ 67/10/8)
تعبير «نقض ظاهري» خاطرنشان مي سازد که قانون اساسي واقعي همان احکام اسلام است که با توجه به رعايت مصلحت مسلمانان نقض نشده است. پس نقض اين قانون اساسي، نقض ظاهري محسوب مي شود.